Bästa brunchen i Göteborg – här är hela listan

Söker du efter ett brunchställe i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi har samlat våra absoluta pärlor när det gäller brunch i Göteborgs innerstad. Här kan du hitta ett nytt favoritställe – både om du föredrar brunch som buffé eller À la carte.

Restaurang Norda

Drottningtorget 10

En trappa upp i hotellet Clarion Hotel Post ligger Norda. Här serveras en ordentlig brunch med allt man kan önska sig.  Den lyxiga brunchen är som ett matparadis. Här serveras grönsaker som odlas i en trädgård på hotellets tak.

Doktor Glas

Linnégatan 56

En brunch på Doktor Glas är precis som man tänkt sig en riktigt bra brunch. Beställ en brunchcocktail och testa avokadoröra på surdegsbröd, Shakshuka, Eggs Benedict eller deras amerikanska pannkakor.

Egg & Milk

Övre Husargatan 23

Egg & Milk är en amerikansk 50-tals diner där de serverar bland annat milkshakes, pannkakor, bagels. Kom tidigt på helgen för här blir det snabbt fullt med folk!

Hotel Bellora

Kungsportsavenyn 6 

När det slår brunch o clock serveras det ”Bellinibrunch” på hotel Bellora. En välkyld Bellini med surdegspizzor och contorni, små goda sidorätter.

Café Gazette

Esperantoplatsen 5

Omelett, Eggs Benedict eller cheddar-pommes? På Café Gazette är À la carte-menyn är fylld av goda brunchrätter så att det är svårt att välja.

Kontakt

Områden i Göteborg

Populära platser

här

Guider